Περιποίηση προσώπου Natural Cream. Η σειρά Natural Cream αποτελείται από προϊόντα περιποίησης προσώπου με φυσικά συστατικά και ιδιότητες που προσαρμόζονται στις ανάγκες του προσώπου. Για τον λόγο αυτό, είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, για κάθε ηλικία, για άντρες, γυναίκες και παιδιά!

Όταν χρησιμοποιούμε προϊόντα με φυσικά συστατικά είναι μειωμένος ο κίνδυνος δερματικού ερεθισμού και αλλεργιών, οπότε η σειρά natural cream είναι ιδανική για ευαίσθητα και ευερέθιστα δέρματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την εφηβεία για απλή ενυδάτωση, από ενήλικες για πρόληψη ή θεραπεία και από μεγαλύτερης ηλικίας ατόμων που θέλουν να γεμίσουν τις ρυτίδες, να προστατευτούν από την χαλάρωση και να μειώσουν τους αποχρωματισμούς του δέρματος.

Πρόκειται για σειρά επαγγελματικής περιποίησης, με προϊόντα που δρουν συμπληρωματικά το ένα με το άλλο, για πιο άμεσα και εμφανή αποτελέσματα.

Επίσης, η σειρά με τις 3 κρέμες (ημέρας, νύχτας, ματιών) διατίθενται σε εύχρηστες συσκευασίες, με λειτουργία dispenser σαν ασανσέρ και όχι σωληνάκι, ώστε να ανεβαίνει προς τα πάνω η ποσότητα της κρέμας και να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και το τελευταίο ml προϊόντος για μέγιστη οικονομία. Τέλος, το μπουκαλάκι αυτό, παρέχει προστατίτιδα στα φυσικά συστατικά των κρεμών ώστε να μην εκτίθενται στον αέρα, τα μικρόβια, γενικότερα το περιβάλλον, ακόμα και τα χέρια μας και να μην αλλοιώνονται τα συστατικά τους.

 

Κρέμα ημέρας

Η κρέμα ημέρας Livioon έχει ελαφριά σύσταση, είναι κατάλληλη για χρήση πριν το μακιγιάζ, λειαίνει και ενυδατώνει τέλεια την επιδερμίδα, βελτιώνει το χρώμα του δέρματος, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, γεμίζει τις ρυτίδες καθώς δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Περιέχει ενεργά συστατικά την καφέ άλγη, εκχύλισμα νούφαρου, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες Α, C και Ε.

Για παραγγελίες στην κρέμα ημέρας πατήστε εδώ. 

Κρέμα νύχτας

Η κρέμα νύχτας Livioon έχει πιο πλούσια και παχύρρευστη σύσταση, δρα πιο αργά ενισχύοντας τέλεια την προστασία του δέρματος κατά την διάρκεια του ύπνου, βελτιώνει το χρώμα του δέρματος, ενισχύει το κολλαγόνο και τις ίνες ελαστίνης, συσφίγγει και γεμίζει τις ρυτίδες. Περιέχει ενεργά συστατικά την καφέ άλγη, εκχύλισμα νούφαρου, υαλουρονικό οξύ, συνένζυμο Q10 και πουλαλίνη.

Για παραγγελίες στην κρέμα νύχτας πατήστε εδώ. 

Κρέμα ματιών

Η κρέμα ματιών Livioon έχει ελαφριά σύσταση, είναι θρεπτική κρέμα η οποία αφαιρεί τις σακούλες κάτω από τα μάτια και μειώνει το πρήξιμο, συσφίγγει και γεμίζει τις ρυτίδες, παρέχει αναζωογόνηση και ελαστικότητα στο δέρμα. Περιέχει ενεργά συστατικά το ολιγοπεπτίδιο, βιταμίνη C και πουλαλίνη.

Για παραγγελίες στην κρέμα ματιών πατήστε εδώ

Ενζυμική απολέπιση (Enzyme peeling)

Η ενζυμική απολέπιση χάρη στο ένζυμο papaya, καθαρίζει το δέρμα ΧΩΡΙΣ τρίψιμο κάνοντας βαθύ καθαρισμό στην πιο βαθειά στιβάδα της επιδερμίδας. Είναι σε μορφή κρέμας που απλώνουμε στο πρόσωπο, δεν περιέχει κόκκους και χρησιμοποιείται άφοβα από πολύ ευαίσθητα δέρματα. Απομακρύνει τέλεια τα νεκρά κύτταρα, μειώνει τις ατέλειες και τις δυσχρωμίες, δίνοντας λάμψη και υγεία στο πρόσωπο. Περιέχει ενεργά συστατικά την παπαίνη, υαλουρονικό οξύ, καφέ άλγη, εκχύλισμα νούφαρου και βιταμίνη C.

Για παραγγελίες ενζυμικό πίληνγκ πατήστε εδώ

Μάσκα προσώπου με πράσινο άργιλο (Face clay mask)

Η μάσκα προσώπου με πράσινο άργιλο είναι ιδανική για πρόσωπα με ακμή, καθώς περιέχει στυπτικές ιδιότητες. Ελαχιστοποιεί τους ανοιχτούς πόρους, ενυδατώνει, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα και τις τοξίνες και παρέχει σύσφιξη ακόμα και στο λαιμό και το ντεκολτέ. Περιέχει ενεργά συστατικά τον πράσινο άργιλο, καφέ άλγη, βιταμίνη C, εκχύλισμα νούφαρου και υαλουρονικό οξύ.

Για παραγγελίες μάσκα με πράσινο άργιλο πατήστε εδώ