ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

LIVIOON

Η LIVIOON έχει την έδρα και τα εργοστάσια της στην Πολωνία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Κρακοβίας. Ξεκίνησε το 2014 με το όραμα του ιδρυτή της, για μια εταιρεία με καινοτόμα προϊόντα καθημερινής χρήσης και ένα σχέδιο αμοιβών που θα ικανοποιούσε και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη. Σε αυτό βέβαια συνετέλεσε η 25ετή εμπειρία του ιδρυτή της, στο δικτυακό μαρκετινγκ (MLM).

Έτσι δημιουργήθηκε μία ευρωπαϊκή εταιρεία, η οποία με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αναπτύσσετε και εξαπλώνετε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Το πρώτο επίσημο franchise ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2018 ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο. Το κατάστημα Ελλάδας βρίσκεται στην Αττική και το κατάστημα Κύπρου στη Λευκωσία.  Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργήθηκαν και νέα καταστήματα σε άλλες χώρες, όπως Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία και συνεχίζουμε δυναμικά την εξάπλωση της Livioon Global !!!

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, είναι πως όλα μας τα προϊόντα περιέχουν  φυσικά συστατικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, διατίθενται σε βιοδιασπώμενες συσκευασίες και έχουν κατασκευαστεί με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Είναι οικολογικά, υποαλλεργικά, δεν περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες και δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από τις απαραίτητες ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις γνησιότητας.

LivioonTeam

Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα συνεργατών της Livioon Ελλάδας και Κύπρου!!!

Μαζί μας θα έχετε όλα τα προνόμια που προσφέρει η ίδια η εταιρεία (ανταγωνιστικό σχέδιο αμοιβών, κίντρα, bonus, ταξίδια) και επιπλέον εκπαίδευση στον προϊοντικό μας κατάλογο, τεχνικές πωλήσεων, online σεμινάρια, καθοδήγηση, ατομική υποστήριξη και παρουσιάσεις!!!
Η Livioon Team μπορεί να προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια στον Νέο Συνεργάτη ώστε να δει σημαντικές αμοιβές από το ξεκίνημα του!!!
ΜΗΝ περιμένεις !!!
Ενημερώσου και γίνε κι εσύ μέλος της Livioon Team !!!

Εύκολα, γρήγορα, ηλεκτρονικά, όλο το 24ωρο.

Το κύριο χαρακτηριστικό μας είναι η ομαδικότητα, η αλληλοβοήθεια και οι άψογες σχέσεις μεταξύ όλων των συνεργατών μας !

Πάρε την σωστή απόφαση για εσένα και το μέλλον σου !!

Έλα στην ομάδα συνεργατών Livioon Team που θα σου εξασφαλίσει όλα όσα χρειάζεσαι και όλα όσα δεν φαντάζεσαι !!!

Γιατί μαζί μας, το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ…

Θέλετε να μας γνωρίσετε ;

Η ομάδα LivioonTeam ξεκίνησε και συνεχίζει να υπάρχει κάτω από την αγάπη, την αφοσίωση, και την θέληση των manager που την υποστηρίζουν!!

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατακτήσαμε υψηλά επίπεδα σύμφωνα με το σχέδιο αμοιβών της Livioon, και συνεχίζουμε δυναμικά εκπαιδεύοντας νέους συνεργάτες να κάνουν ότι κάνουμε και εμείς! Όλοι μαζί κερδίζουμε άμεσα χρήματα , μέσα από την στρατηγική πωλήσεων που έχουμε δημιουργήσει, και βελτιώνουμε συνεχώς, καθώς τα social media έχουν τεράστιες δυνατότητες!!!

Οι managers της ομάδας LivioonTeam είναι αρκετοί και ο καθένας αφιερώνει προσωπικό χρόνο με κάθε νέο συνεργάτη. Θέλετε να γνωριστούμε καλύτερα;

Έχοντας ως κύριο μέσω επικοινωνίας το Facebook , μπορείτε να μας βρείτε και να μας μιλήσετε προσωπικά για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχετε !!

Επικοινωνήστε με την δημιουργό της ομάδας στο παρακάτω προφίλ και αμέσως θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε

Γιασεμη Λιοντή Σείκη Facebook profile https://www.facebook.com/giasemi.lionti